ОТКРИЙ СВОЯ АРТ ПРОФИЛ

Categories: Art Lessons
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

+ БЕЗПЛАТНА РАМКА ЗА АРТ РЕФЕРАНС

What Will You Learn?

  • Всички ние имаме архиетипове и има много пресонални тестове , които могат да ни помогнат да опознаем себе си по-добре. Днес ви давам 4 архиетипа , свързани с начина ви на работа като художници.
  • Може да забележите , че имате два водещи и два по-слаби. Но истината е, че ги имаме и четирите, но в различна степен. Прочетете внимателно и вижте кой тип сте и съответно какъв е вашия подход на работа, подходящи материали да ползвате и всичко , което ще ви радва докато работите и ви кара да се връщате към бялото платно. Вашите символи и истории ще са сзързани също с това и ще придаде значение , на това което така или иначе вече правите и също това ще ви помогне за изграждането на вашия профил в социалните мрежи след това.
  • Свалете си файла и разгледайте добре и открийте своя профил:)

Course Content

Открий своя АРТ ПРОФИЛ
Всички ние имаме архиетипове и има много пресонални тестове , които могат да ни помогнат да опознаем себе си по-добре. Днес ви давам 4 архиетипа , свързани с начина ви на работа като художници. Може да забележите , че имате два водещи и два по-слаби. Но истината е, че ги имаме и четирите, но в различна степен. Прочетете внимателно и вижте кой тип сте и съответно какъв е вашия подход на работа, подходящи материали да ползвате и всичко , което ще ви радва докато работите и ви кара да се връщате към бялото платно. Вашите символи и истории ще са сзързани също с това и ще придаде значение , на това което така или иначе вече правите и също това ще ви помогне за изграждането на вашия профил в социалните мрежи след това. Свалете си файла и разгледайте добре и открийте своя профил:)

  • Открий своя АРТ ПРОФИЛ
    00:00

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet